Lidmaatschap

LTV Vianen biedt verschillende soorten lidmaatschappen. Afhankelijk van welk type lidmaatschap je wilt, gelden de onderstaande tarieven per 01-01-2024.

Jaar lidmaatschap (1 januari t/m 31 december)

Senior lidmaatschap (m.i.v. het jaar dat je 18 jaar wordt) € 204,00
Junior lidmaatschap t/m 12 jaar  € 65,00
Junior lidmaatschap 13 t/m 17 jaar € 85,00
Studentenlidmaatschap (vraag naar de voorwaarden*)  € 112,00

* Voor een studentenlidmaatschap dien je elk jaar in oktober een kopie van een actuele studentenkaart te sturen naar de ledenadministratie.

 

Lente/zomerlidmaatschap (1 april t/m 31 september)

Senior lente/zomerlidmaatschap € 133,00

 

Een lidmaatschap is altijd exclusief tennislessen. Meer informatie over tennislessen vind je op de pagina Seniorentraining of Jeugdtraining.

Donateurschap
Wil je niet tennissen maar wel betrokken zijn bij LTV Vianen en de vereniging steunen? Dat kan voor € 25,- per jaar. Je ontvangt dan de nieuwsbrieven en kan bij evenementen aanwezig zijn.

Contributie
De contributie wordt jaarlijks in het 1e kwartaal in rekening gebracht. Voor het betalen daarvan hebben de leden de volgende opties:

  • je ontvangt per mail een factuur en je betaalt deze in één keer door het bedrag zelf over te maken of gebruik te maken van de bijgeleverde Ideal link.
  • je machtigt de vereniging om de contributie automatisch bij je af te schrijven. Bij het ontvangen van de incasso-factuur krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je de contributie in één keer wilt laten afschrijven of in maximaal 4 termijnen, waarbij elke termijn 60 dagen later wordt afgeschreven dan de voorgaande.

Betalen in termijnen is dus alleen mogelijk als dat met een automatische incasso gebeurt. Het geven van toestemming voor automatische incasso moet vóór de facturatie hebben plaatsgevonden. Meer informatie kun je krijgen bij de penningmeester: [email protected].

Toegangspas kleedkamergebouw
Ben je nieuw lid*? Dan ontvang je een pasje waarmee je de deur van het kleedkamergebouw kan openen. Daar zijn kleedkamers, douches en toiletten. Je betaalt voor deze pas € 20,- borg via de eerste contributiefactuur. De borg krijg je terug wanneer je lidmaatschap stopt en je de pas inlevert. 

* Uitgezonderd proefleden, die ontvangen geen pasje. Leden van voor 2024 kunnen de pas openen met de fysieke KNLTB pas die tot 2024 werd gebruikt.

Nieuwe leden korting
Word je nieuw lid van LTV Vianen, of ben je langer dan een jaar geen lid geweest en word je opnieuw lid? Dan ontvang je 35% korting op een jaarlidmaatschap*. Ook als je gedurende een lopend jaar lid wordt.

* Let op, de korting geldt niet voor een zomer/lente lidmaatschap, studentenlidmaatschap of donateurschap.

Introducees
Leden van LTV Vianen mogen introducees meenemen. Dit mag maximaal drie keer dezelfde persoon zijn. Bij de reservering van een baan kan je de gegevens van een introducee opgeven. Je ontvangt daarna een betaalverzoek van € 5,00 per introducee, per keer.

Familiekorting op een lidmaatschap

  • Bij 3 leden op hetzelfde adres, ontvang je 7,5% korting over het totale bedrag.
  • Bij 4 leden op hetzelfde adres, ontvang je 12,5% korting over het totale bedrag.
  • Bij 5 leden op hetzelfde adres, ontvang je 20% korting over het totale bedrag.

Sluimerlijst bij langdurige gezondheidsredenen
Als je vanwege gezondheidsredenen langere tijd niet kunt tennissen, kan je je aanmelden voor de zogenaamde sluimerlijst. Als je daar op staat kan je tijdelijk niet tennissen en hoeft een deel van de contributie niet betaald te worden.

Je kan alleen op de sluimerlijst worden gezet bij een hardnekkige blessure of zwangerschap. Een hardnekkige blessure betekent dat je minimaal 5 maanden niet kunt tennissen. Alleen als je aan die voorwaarden voldoet kan je op de sluimerlijst geplaatst worden. Vrijwillig langere tijd niet kunnen tennissen door bijvoorbeeld lange vakanties, tijdelijk andere verblijfplaats of drukte met werk, is geen geldige redenen om gebruik te maken van de sluimerlijst.

Wil je op de sluimerlijst? Stuur dan een verzoek met toelichting naar de ledenadministratie. Als je verzoek wordt goedgekeurd worden je rechten om banen te reserveren in de KNLTB Clubapp tijdelijk geblokkeerd. Je betaalt € 55,- aan vaste kosten om gebruik te maken van de sluimerlijst. Als je weer kunt spelen, meld je dat ook weer aan de ledenadministratie. Een eventueel restant contributie voor dat jaar wordt vervolgens in rekening gebracht.

Opzeggen lidmaatschap
Het jaarlidmaatschap wordt automatisch verlengd naar het daarop volgende jaar. Wil je een jaarlidmaatschap per 31 december beëindigen, dan dien je dit vóór 1 december van het lopende jaar op te zeggen. Dit moet schriftelijk kenbaar worden gemaakt via een mail aan de ledenadministratie: [email protected]. De opzegging geldt alleen als dit door de ledenadministratie bevestigd is. 

Wijzigingen in je persoonlijke gegevens
Wij houden je graag op de hoogte van alle activiteiten binnen de vereniging. Ook alle officiële communicatie met onze leden loopt via de ledenadministratie in de KNLTBClub app. Het is daarom belangrijk dat we over de juiste gegevens beschikken. Adreswijzigingen of wijzigingen van je telefoonnummer of e-mailadres kan je doorgeven via [email protected] of 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen