Seniorencompetitie

Voorjaarscompetitie 2024

De voorjaarscompetitie start in week 14, vanaf 5 april. De laatste wedstrijden zijn op 14 juni. Dan volgen nog inhaalweken voor wedstrijden die eventueel zijn afgelast.

De voorjaarscompetitie duurt vijf of zeven speeldagen. Dat hangt af in welk type team je speelt. Alle data vind je in het overzicht van speeldagen van de KNLTB.

Najaarscompetitie 2024

De najaarscompetitie start in week 37, vanaf 9 september. De laatste reguliere wedstrijden zijn op 13 oktober. Daarna zijn nog drie inhaalweken gepland. De najaarscompetitie duurt voor alle teams vijf weken. Alle data vind je in het overzicht van speeldagen van de KNLTB.

Omdat op vrijdagavond in het najaar alle teams weer in dezelfde week gaan spelen, kunnen waarschijnlijk niet alle teams geplaatst worden. De procedure omtrent de inschrijving zal worden toegelicht in de uitnodigingsmail die alle leden ontvangen (hebben) om je voor de competitie aan te melden.
UPDATE: DE VRIJDAGAVOND IS INMIDDELS VOLGEBOEKT!

Wil je meer weten over wat de competitie inhoudt? Kijk dan eens op pagina Competitie op de website van de KNLTB.

Heb je vragen over competitiespelen bij LTV Vianen? Neem dan contact op met Romeo Noter (competitieleider) via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen