Tennislessen senioren

Er zijn jaarlijks twee lescyclussen. In de zomerperiode (april tot en met september) en de winterperiode (oktober tot en met maart).

De tennislessen worden verzorgd door Tennisschool 2Ace. Als u via de tennisschool tennisles wilt volgen, moet u ook lid zijn van LTV Vianen. 

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN ZOMER 2024

Groepstraining 4 personen op 1 baan
De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties. Uitgangspunt is om les te geven in groepen van 4 personen, groepen van 3 personen zijn ook mogelijk. 

Privé training

In overleg met de tennisschool wordt er privĂ© training gegeven. Neem contact op met Tennisschool 2Ace om de opties hiervoor te bespreken.

Competitie training
De weken voor de competitie kan Tennisschool 2Ace op de nog beschikbare tijden competitietraining aanbieden. Zodra het schema bekend is komt hier verdere informatie over.

De tennislessen zijn ook overdag te plannen. Dat kan in overleg met de tennisschool. 

Meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op met Remco Schoolderman van Tennisschool 2Ace via [email protected]

Vast kennismaken met de tennisschool? De trainers stellen zich graag voor:

Remco Schoolderman
Wim de Vaal
Alexander Dubbers

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen