Seniorentraining

Tijdens de zomerperiode (april tot en met september) zijn er verschillende trainingen voor senioren. De winterperiode loopt van oktober tot en met maart. De lessen worden momenteel gegeven op dinsdag en donderdag tussen 18.30-22.20 uur. Dit kan per seizoen wisselen.

De tennislessen worden verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Als u via de BTA tennisles wilt volgen in Vianen, moet u ook lid zijn van LTV Vianen.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

Groepstraining 4 personen op 1 baan € 241,- per persoon*
Dit trainingspakket bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau, getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privétraining   
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan technisch en/of tactisch zijn. Het aantal trainingen bedraagt 9. Er kan met 1 of 2 personen getraind worden en in overleg met de trainer kan de startdatum worden bepaald.

Liever op een andere dag les? Of ontvang je liever wat meer informatie over tennislessen? Neem dan contact op met Michiel Vinkenburg of Whatsapp 06-4349 7118 Ook is het mogelijk om overdag tennisles te nemen. Dit kan in overleg met de trainer.

Enthousiast geworden? Vul dan het inschrijfformulier van BTA in.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.