Seniorentraining

Er zijn jaarlijks twee lescyclussen. In de zomerperiode (april tot en met september) en de winterperiode (oktober tot en met maart).

De tennislessen worden tot oktober 2022 verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Vanaf oktober 2022 worden de tennislessen verzorgd via Tennisschool 2Ace. Als u via de tennisschool tennisles wilt volgen, moet u ook lid zijn van LTV Vianen.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

LESMOGELIJKHEDEN SENIOREN ZOMER *

Groepstraining 4 personen op 1 baan*
De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.

Privé training per 25 of 50 minuten*
Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

* In de zomer van 2022 wijken de groepsgroottes en trainingsmomenten af van de standaard mogelijkheden. Neem contact op voor actuele informatie.

Meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op via communicatie@ltv-vianen.nl.

Ook is het mogelijk om overdag tennisles te nemen. Dit kan in overleg met de trainer.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.