Jeugdtraining

Tijdens de zomer en winter periode zijn er trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiële machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen.

Lesmogelijkheden
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd – geboortejaar
Rood t/m 8 jaar – tot en met 2014
Oranje 8 t/m 10 jaar – 2014 tot en met 2012
Groen 10 t/m 12 jaar – 2012 tot en met 2010

Groepstraining 4-6 personen *
De cursus bestaat uit 17 weken les van 50 minuten. 

Privé training per 25 of 50 minuten *
Wanneer je optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met jou een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor jou meest relevante training. Dit kan zowel technisch, fysiek, tactisch als mentaal zijn. Het uitgangspunt is 9 trainingen maar in overleg kunnen dat ook meer of minder trainingen zijn.

*In de zomer van 2022 wijken de groepsgroottes en trainingsmomenten af van de standaard mogelijkheden. Neem contact op met de trainer voor actuele informatie.

De jeugd tennislessen worden verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Als je via BTA tennisles wilt volgen in Vianen, moet je ook lid zijn van LTV Vianen. Meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer via Whatsapp 06-4349 7118 of mail naar Michiel Vinkenburg  Zie ook: Trainer Michiel Vinkenburg stelt zich voor

Enthousiast geworden? Vul dan het inschrijfformulier van BTA in.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.