Jeugdtraining

Tijdens de zomer (april tot en met september) en de winterperiode (oktober tot en met maart) zijn er trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Junioren dienen door de ouders ingeschreven te worden.

LESMOGELIJKHEDEN JUNIOREN ZOMER 2024
Voor de jeugd t/m 12 jaar werken wij vanuit het Tenniskids programma. Dit bestaat uit verschillende fases: blauw, rood, oranje en groen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben. Zie Tenniskids voor uitgebreide informatie.

Kleur – leeftijd
Rood – t/m 8 jaar
Oranje – 8 t/m 10 jaar
Groen – 10 t/m 12 jaar

Groepstraining 4-6 personen
De cursus bestaat uit 16 weken les van 50 minuten. Het streven is om de lessen voor de jeugd aan het einde van de middag te plannen, voorafgaand aan de senioren groepslessen.

De jeugd tennislessen worden verzorgd door Tennisschool 2Ace. Als je via de tennisschool tennisles wilt volgen, moet je ook lid zijn van LTV Vianen.

Meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op met Remco Schoolderman van Tennisschool 2Ace via remco@tennisschool2ace.nl.
Gelijk aanmelden voor de zomerlessen? Schrijf je in op www.tennisschool2ace.nl
Aanmelden kan tot 17 februari 2024.
 

Vast kennismaken met de tennisschool? De trainers stellen zich graag voor:

Remco Schoolderman
Wim de Vaal
Alexander Dubbers

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.