Jeugdtraining

Tijdens de zomer en winter periode zijn er trainingen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Voor de financiele machtiging dienen ouders/verzorgers deze inschrijving te doen. De tennislessen worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.00-18.30 uur en op woensdag tussen 13.00-16.20 uur.

Groepstraining voor 4 personen op 1 baan €241,- per persoon*
Dit trainingspakket bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Groepstraining 6 personen op 2 banen € 163,- per persoon* 
De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Binnen deze trainingen zal er zeer gedisciplineerd gewerkt worden en zal de ontwikkeling van de specifieke speelstijl van de jeugd centraal staan.

Privétraining 1 of 2 personen 
Tijdens deze lessen kan er op individuele wijze aandacht worden besteed aan technische en tactische aandachtspunten. Er kan door 1 of 2 personen privéles genomen worden. De lesdata worden met de trainer afgestemd. Het aantal lessen bedraagt 9 (in overleg met de trainer kan dit worden aangepast).

De jeugd tennislessen worden verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Als je via de BTA tennisles wilt volgen in Vianen, moet je ook lid zijn van LTV Vianen. Meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer via Whatsapp 06-4349 7118 of mail naar Michiel Vinkenburg  Zie ook: Trainer Michiel Vinkenburg stelt zich voor

Enthousiast geworden? Vul dan het inschrijfformulier van BTA in.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.