Laddercompetitie

Wil je meer ervaring in het spelen van wedstrijden of eens tegen iemand anders spelen dan je vaste tennismaatjes? Doe dan mee met de ladder competitie bij LTV Vianen.

Wat is de laddercompetitie?
Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder.

Hoe werkt het?
De huidige laddercompetitie loopt tot 1 april. We hebben twee enkel ladders, voor dames en heren apart. In de KNLTB ClubApp kan je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Via de volgende stappen vind je de ladder in de ClubApp:

  • Open de Clubapp
  • Klik op de balk onderin op ‘Spelen’
  • Vervolgens op bovenin het scherm op ‘Wedstrijden’
  • Klik dan op ‘Ladder’
  • Kies voor de huidige ladder
  • Klik vervolgens op ‘Inschrijven’
  • Klik op OK van het witte pop-up scherm
  • Je bent ingeschreven als je een bevestigingsmail hebt ontvangen

Gedurende de laddercompetitie (van 14 oktober 2023 t/m 1 april 2024) kan je tegenstanders uitdagen door een ander lid te selecteren en een (of meerdere) data voor te stellen. Je tegenstander ontvangt dan een email en kan in de Clubapp reageren op je uitdaging. Na afloop voer je de uitslag in de Clubapp in.

Banen reserveren
Zodra de uitdaging en de datum zijn geaccepteerd, moet er nog wel een baan gereserveerd worden. Je kan voor een ladder wedstrijd een langere baanreservering krijgen. Stuur daarvoor uiterlijk drie dagen voor de dag dat jullie willen spelen de datum, de namen van de spelers en het gewenste tijdstip naar [email protected].

Uiteraard kan je zelf ook een baan reserveren voor de standaard tijdsduur. Wanneer in de winter enkel de smashcourt banen bespeelbaar zijn, is het alleen mogelijk voor overdag of in het weekend een langere baanreservering te krijgen.

Hoe lang duurt de laddercompetitie?
De huidige laddercompetitie start op 14 oktober 2023 en loopt tot 1 april 2024. Speel dus lekker veel wedstrijden en aan het einde van het jaar zie je hoever je op de ladder bent gestegen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Romeo Noter via [email protected].

Heel veel plezier en succes!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen