Trainer Alexander Dubbers stelt zich voor

Kan je kort wat over jezelf vertellen?
Ik ben Alexander Dubbers (Alex) 51 jaar oud en ruim 25 jaar ervaring als tennistrainer. In de jaren `90 ben ik 3 jaar hoofdtrainer geweest bij Ltv Vianen. Sinds mijn 16e ook lid van deze mooie club! Na ruim 13 jaar full time training geven vond ik het tijd voor wat anders en heb ongeveer 17 jaar mijn eigen sportzaak gehad in hockey en tennis. Daaruit voortvloeiend doe ik veel bespan werk. Met de winkel ben ik 4 jaar geleden gestopt maar bespannen doe ik nog steeds voor veel (Ltv) mensen. Naast papa zijn van 3 jongens (3, 6 en 8) geef ik in de zomerperiode 2 avonden training op de Zuilense Tennisclub. Na de herfstvakantie `22 ga ik samen met Wim de Vaal de trainingen verzorgen voor Ltv Vianen. Daar hebben we heel veel zin in! Voor mij super leuk om weer terug te zijn op het oude nest ;-).

Hobby`s: Fietsen (wielren), tennis, golf. Volgen van de Beurs.
Getrouwd met: Jolie Dubbers van Harten
Woonachtig in: Vianen

Wanneer gaan de leden van LTV Vianen jou tegenkomen?
Dat zal op wekelijkse basis zijn afhankelijk van de inschrijvingen voor de tennislessen.

Heb je een leuke tennis anekdote over jezelf?
Ik heb vele jaren in het 1e Herenteam op zaterdag gespeeld. Dat is een hele leuke tijd geweest met veel leuke, gekke, rare en bezopen anekdotes :). De meeste niet geschikt voor op papier.

Eentje die ik wel grappig vind is dat ik tijdens een competitiewedstrijd op T.C. Bilthoven de wedstrijd won met 6 – 0  7 – 0. Al mijn teamgenoten en ook die van de tegenstander waren aan het klappen omdat de wedstrijd voorbij was. Maar mijn tegenstander en ik dachten dat dat voor een mooie bal was! Dus plakte we er nog vrolijk een game achteraan! We hadden beide geen idee dat het een game eerder al afgelopen was!

Wat wil je graag bijdragen aan de toekomst van LTV Vianen?
Op korte termijn: dat iedereen die les wil dat weer kan krijgen!

Op lange termijn: dat we door middel van samenwerking met LTV Vianen het aantal (jeugd) leden weer kunnen laten groeien en weer meer teams aan de competitie kunnen laten deelnemen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen