Clubkampioenschappen: Wimbledon White and Bright

06 juli 2024


Het is weer zover! De jaarlijkse Clubkampioenschappen staan voor de deur en dit jaar hebben we een speciaal thema: Wimbledon White and Bright! Trek je meest stijlvolle witte en felle tenniskleding aan en maak je klaar voor een week vol sportiviteit, plezier en gezelligheid.

📅 Datum: Zondag 25 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2024
📍 Locatie: LTV Vianen

Of je nu komt om te winnen of gewoon voor de gezelligheid, we kijken ernaar uit om er samen een fantastische week van te maken.

Hoogtepunten van de week:

🎾 Wedstrijden voor alle niveaus Of je nu een ervaren speler bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen en zijn/haar tennis skills te verbeteren.

🎉 Feestelijke afsluiting Op zaterdag 31 augustus sluiten we de kampioenschappen af met een geweldige feestdag! Voor alle deelnemers hebben we weer een gratis BBQ**, met live muziek van Wout de Bruin die er een mooi feest van gaat maken. Een perfecte gelegenheid om samen te komen, na te praten over de wedstrijden en te genieten van een gezellige middag en avond.

**Niet deelnemers zijn uiteraard ook van harte welkom om tegen betaling lekker mee te eten.


Wat kun je verwachten?

  • Spannende wedstrijden en competitie
  • Mooie prijzen voor de winnaars
  • Heerlijke hapjes en drankjes gedurende de week
  • Een geweldige kans voor nieuwe en beginnende leden om anderen te ontmoeten en hun spel te verbeteren

Aanmelden
Schrijf je in via toernooi.nl: Clubkampioenschappen LTV Vianen. Inschrijven kan tot en met 18 augustus a.s. We kijken ernaar uit om jullie te zien schitteren op de baan in jullie mooiste Wimbledon-outfit en er samen een fantastische week van te maken.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 347 372 910

Adres

Langeweg 10
4133 AX Vianen