Seniorencompetitie

De voorjaarscompetitie 2024 start voor de senioren in week 14, op vrijdagavond 5 april (HD en DD teams). De laatste wedstrijden zijn voor de zaterdag- en zondagteams in het eerste weekend van juni. De vrijdagavondcompetitie duurt 2 weken langer. Oorzaak is weer de opsplitsing van de HD en DD teams, die op vrijdag om en om spelen met de GD teams.

De voorjaarscompetitie duurt voor de vrijdagteams vijf speeldagen. Alle andere  teams spelen 7 wedstrijden.

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet alweer snel. De laatste dag waarop je een team kunt aanmelden is 7 januari 2024. De inschrijving wordt geaccepteerd uitsluitend conform de voorwaarden die vermeld staan in de mail die naar alle leden is/wordt gestuurd.

Wil je meer weten over wat de competitie inhoudt? Kijk dan eens op pagina Voorjaarscompetitie op de website van de KNLTB.

Heb je vragen over competitiespelen bij LTV Vianen? Neem dan contact op met Romeo Noter (competitieleider) via vcl@ltv-vianen.nl.
Vergeet niet een bericht naar Romeo te sturen na je inschrijving!

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.