Seniorencompetitie

De najaarscompetitie 2022 vindt plaats vanaf medio september en eindigt eind half oktober. Daarna zijn er nog twee inhaalweken voor wedstrijden die eventueel zijn afgelast.

Voor de najaarsompetitie is weer een grote wijziging doorgevoerd. Voor alle deelnemende teams geldt dat er 5 achtereenvolgende speeldagen zijn. Niet alleen voor de vrijdagavondcompetitie, maar dus ook voor alle overige teams die bijv. spelen op de zaterdag. Dat besluit is om een aantal redenen genomen waaronder de vaak mindere weersomstandigheden en de herfstvakantie die voor veel teams problemen gaf om voldoende spelers op de been te brengen.

Inschrijven voor de najaarscompetitie is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over wat de najaarscompetitie inhoudt? Kijk dan eens op pagina Najaarscompetitie op de website van de KNLTB. 

Heb je vragen over competitiespelen voor LTV Vianen? Neem dan contact op met Romeo Noter (competitieleider) via vcl@ltv-vianen.nl.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.