Seniorencompetitie

De voorjaarscompetitie 2022 vindt plaats vanaf de eerste week van april en eindigt eind mei / begin juni, afhankelijk van het aantal benodigde inhaaldagen.

Voor de vrijdagavondcompetitie is een grote wijziging doorgevoerd omdat deze competitie steeds populairder wordt. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken, wordt er vanaf 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond ‘om de week‘ worden gespeeld. Bovendien heeft ieder team 5 speeldagen om de overlap met toernooien en eventuele andere clubactiviteiten te beperken.

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over wat de voorjaarscompetitie inhoudt? Kijk dan eens op pagina Voorjaarscompetitie op de website van de KNLTB. 

Heb je vragen over competitiespelen voor LTV Vianen? Neem dan contact op met Romeo Noter (competitieleider) via vcl@ltv-vianen.nl.

Extra informatie

De gezelligste tennisclub uit de regio. Met 12 tennisbanen op een mooi groen onderhouden park is het voor zowel beginners als fanatieke tennissers een geweldig sportpark.