Zomerlessen – inschrijven t/m 25 februari

Zomerlessen – inschrijven t/m 25 februari

In april starten de zomertrainingen weer bij LTV Vianen. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met 25 februari, wees er dus snel bij!

Groepslessen en privéles
Lessen zijn mogelijk in groepen en individueel, zowel voor senioren als jeugd. Alle mogelijke groepsgroottes vind je nop het inschrijfformulier.

Wanneer zijn de lessen?
De groepslessen vinden doordeweeks plaats. Bij voldoende interesse kan er les gegeven worden op zaterdag of zondag (10:00 – 13:00 uur).

Het streven is om de jeugd aan het einde van de middag te plannen. Aansluitend starten de seniorenlessen. Privélessen worden in overleg met de tennisschool gepland.

Inschrijven via www.tennisschool2ace.nl
Je kan je vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier op de website van 2Ace. Daar vind je alle informatie over tijdstippen en kosten. Bij het inschrijven kan je aangeven welke dagen en tijdstippen jouw voorkeur hebben en met wie je graag in een groep wilt. Je kan inschrijven tot en met 25 februari. Om les te volgen dien je ook lid te zijn van LTV Vianen.

Heb je vragen over het inschrijven? Neem dan contact op met Remco Schoolderman via remco@tennisschool2ace.nl. Hij helpt je graag bij de inschrijving.

Alle informatie en voorwaarden over trainingen vind je op de pagina’s seniorentraining en jeugdtraining.