Tennisles Senioren

Tennisles Vianen. De tennislessen bij LTV Vianen worden verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Als u via de BTA tennisles wilt volgen in Vianen, moet u ook lid zijn van LTV Vianen. Seniorentraining Tijdens de zomerperiode (april tot en met september) zijn er verschillende cursussen voor senioren. De Winter periode loopt van oktober tot en met maart. De lessen worden momenteel gegeven op dinsdag en donderdag tussen 18.30-22.20 uur. (kan per seizoen wisselen). Liever op een andere dag? Of meer informatie over tennisles ontvangen? Neem dan contact op met Michiel Vinkenburg of Whatsapp 06-4349 7118 Ook is het mogelijk om overdag tennisles te nemen. Dit kan in overleg met de trainer. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.
  • Groepstraining 4 personen op 1 baan € 241,- per persoon* De cursus bestaat uit 18 weken les van 50 minuten. Er wordt, aangepast aan het niveau getraind op technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden binnen de verschillende spelsituaties.
  • Privétraining   Wanneer u optimale aandacht wilt van de trainer en intensief wilt trainen is dit de meest ideale trainingssituatie. Er wordt in overleg met u een seizoensplanning gemaakt en ingespeeld op de voor u meest relevante training. Dit kan technisch en/of tactisch zijn. Het aantal trainingen bedraagt 9. Er kan met 1 of 2 personen getraind worden en in overleg met de trainer kan de startdatum worden bepaald.
Zie ook: Trainer Michiel Vinkenburg stelt zich voor. Is alles duidelijk, vul dan het inschrijfformulier in bij de BTA.

Info Lessen Junioren

* Indien er met minder personen wordt getraind zullen de kosten hierop aangepast worden. Tennisles Vianen