SPONSOR FIETSTOCHT RABO voor de LTVV

SPONSOR FIETSTOCHT RABO voor de LTVV
Pak 12 juli de fiets voor uw clubkas
pak de fiets voor uw clubkas
Fiets samen met leden van uw vereniging of stichting een route door De Vijfheerenlanden en verdien een bedrag voor de clubkas. Voor elke deelnemer die de route uitfietst, storten we € 10,- op de rekening. Het maximaal te verdienen bedrag is € 500,- (inclusief BTW). Hoe meer leden meefietsen, hoe hoger de bijdrage aan de clubkas.
Fietsroute
Door De Vijfheerenlanden is een route van 35 km uitgestippeld, met een stempelpost bij de start en twee onderweg. Deelnemers die de route helemaal uitfietsen, finishen met een volle stempelkaart. Er zijn drie verschillende start- en finishlocaties:
Sportvereniging Meerkerk.
Voetbalvereniging LRC in Leerdam.
Voetbalvereniging Brederodes in Vianen.
Ook kunnen de verenigingen en stichtingen kiezen uit drie verschillende starttijden; 9.00, 10.00 of 11.00 uur.
Inschrijven
Aanmelden kan uiterlijk 31 mei via de website van de Rabo Fietsdag. Per vereniging of stichting mogen maximaal 50 leden meefietsen. Geef bij het inschrijven het geschatte aantal leden op en maak een keuze uit een van de drie startlocaties en starttijden. De gekozen startlocatie en starttijd kunnen tussentijds niet worden gewijzigd. De uiterlijke datum voor het doorgeven van het definitieve aantal leden is 7 juni. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en meer informatie over uw deelname.
Meer weten?
De routekaart en actievoorwaarden vindt u op de website van de Rabo Fietsdag 2014.