Corona update

Vanaf 11 mei mag er weer getennist worden door 19+ senioren.

Echter zijn er duidelijke regels.

 • Afhangen/reserveren van een baan geschied alleen via de KNLTB clubapp. Verder in deze nieuwsbrief vind je waar je deze kunt downloaden. Het afhangbord staat uit!
 • Ben je 19+ dan mag je alleen single spel spelen. ·       Dubbelspel is mogelijk voor gezinnen/personen in 1 huishouden met hetzelfde woonadres.
 • Je komt niet eerder als 5 minuten voor aanvang naar de vereniging, je blijft na afloop niet langer dan 5 minuten hangen op de vereniging.
 • Je gaat thuis naar het toilet. Kleedkamer gebouw, terras en clubhuis zijn gesloten.
 • Je wast je handen voor je naar de vereniging komt en gebruikt eigen materiaal. Markeer je tennisballen.
 • Raak zo min mogelijk aan, vermijd deurkrukken en andere oppervlakken.
 • Bankjes en score borden zijn niet aanwezig op de banen. Zet deze ook niet terug op de baan!       
 • Speel zoveel mogelijk op gravel, dit komt ten goede van het gravel.  

Houdt rekening met elkaar en spreek elkaar aan indien iets niet volgens de richtlijnen verloopt. Wij moeten er gezamenlijk voor zorgen dat onze vereniging open blijft. Handhaving controleert en zal de vereniging sluiten indien wij ons niet aan het protocol houden.

LTV Vianen behoudt zich het recht om de derving die hieruit voortvloeit te verhalen op de persoon/personen die zich niet aan de regels hebben gehouden met als gevolg sluiting van het park.

Bij noodgevallen bel je eerst 112, daarna richt je je tot een toezichthouder/bestuurslid. Sleutels van het kleedkamergebouw zijn aanwezig bij toezichthouders (het pasjes slot is uitgeschakeld). Onze AED hangt nu nog in het kleedkamergebouw, maar gaat morgen verplaatst worden naar de overdekte ruimte bij baan 12

Banen afhangen

Afhangen van banen geschied enkel en alleen via de KNLTB ClubApp, maximaal 24 uur van te voren. Je downloadt de ClubApp hier.

Gebruikersnaam is je KNLTB nummer, dit staat op je pas. Kies dan voor wachtwoord vergeten, je ontvangt een wachtwoord op het mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. Heb je een tijdelijke pas? Vraag dan je clubnummer op bij de ledenadministratie via ledenadministratie @ltv-vianen.nl

LET OP! WIJZIGING OPENINGSTIJDEN JEUGD Openingstijden Jeugd t/m 18+ vanaf 11 mei:

Zondag 13:00 – 16:00 uur

Maandag 16:00 – 18:00 uur

Dinsdag 16:00 – 18:00 uur  Avond 19:00-21:00 uur

Donderdag 16:00 – 18:00 uur

Vrijdag 15:00 – 18:00 uur Avond 19:00-21:00 uur

Zaterdag 13:00 – 16:00 uur  

Ben je jonger dan 19 jaar? Dan heb je geen toegang tot de vereniging buiten deze openingstijden

Toezichthouders

Toezichthouders dragen plastic handschoenen. Ieder kind houdt 1,5 meter afstand tot de toezichthouders. Als toezichthouder zorg je ervoor dat de jeugd verantwoord omgaat met de richtlijnen. Je veegt de baan na gebruik en zorgt dat ze niet op de vereniging blijven hangen.

Jeugd t/m 12 jaar mag met meerdere op een baan

Jeugd t/m 18+ maximaal 4 op een baan. 1,5 meter afstand

Toezichthouders bij LTV Vianen zijn:

Nicolette de Pauw, Cora Maurice, Ron Bunders, Riet Sagius, Marijke de Graaf, Denise Schellen, Michiel Vinkenburg (training), Maigret Smits, Paul de Haan, Romeo Noter, Lex Vervoorn, Gerard de Vries, Margreet van Zijl.

Er zijn meer toezichthouders en vrijwilligers nodig. Meld je aan!

Aan de toezichthouders : Via de clubapp kun je je aanmelden via diensten.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar). Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie.

Vermijd het aanraken van je gezicht. Schud geen handen. Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.  

Specifieke informatie voor ouders en verzorgers 

Informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de toezichthouders opvolgen.

Breng je kind(eren) niet naar de club als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts. Breng je kind(eren) niet naar de club als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat uw kind tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kan worden, moet uw kind thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie indien je niet zelf gaat tennissen.

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de club. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, toezichthouders en bestuursleden.

Direct na de sportactiviteit halen de ouder/verzorger de kinderen op vanaf de parkeerplaats. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is.   

Bestuur LTV Vianen    

Goed voorbereid van start bij de Voorjaarscompetitie!

In samenwerking met onze hoofdtrainer Michiel Vinkenburg biedt LTV Vianen jou en je competitieteam de kans om goed voorbereid de Voorjaarscompetitie in te gaan.

Wat bieden we?

 • 3 competitiegerichte trainingen van 1 uur met veel spelsituaties zoals service en return, opkomen naar het net en spelen tegen de netspelers
 • 2 teams tegelijkertijd Max. 8 spelers/speelsters op 2 banen
 • Indeling op niveau 4/5, 6/7 of 8/9
 • Data, zaterdag 14, 21 en 28 maart tussen 09.00-10.00 / 10.00-11.00 / 12.00-13.00
 • € 25  per persoon o.b.v. 8 deelnemers*

Ad.*Training gaat door bij minimaal 6 deelnemers van vergelijkbaar niveau, kosten naar rato van aantal deelnemers.

Dit aanbod heeft een duidelijke focus op het dubbelspel en is enkel bedoeld voor spelers/speelsters of teams die zich hebben ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie.

Wil je meedoen?

Schrijf je dan vóór 29 februari in via BTA.

De trainer maakt vervolgens de indeling van de groepen en een bevestiging van deelname volgt nog.

Pachter Ron Bunders stelt zich voor

Ik ben Ron Bunders, trotse vader van Bo Elise. In Vianen getogen en geboren in IJsselstein. Vanaf mijn 25ste heb ik zo’n 10 jaar omzwervingen gedaan rondom Utrecht, waarna ik ben neergestreken in de buitenstad. Een fantastische plek om te wonen. In Vianen ben ik vooral actief geweest voor de basketbal vereniging, al op jonge leeftijd ben ik als trainer begonnen en geëindigd als voorzitter.

Waar heb je allemaal gewerkt, voor je besloot de kantine van LTVV te gaan pachten?
Van origine ben ik pedagogisch ingesteld, maar ik begon als timmerman bij Wim Kastelein en later Bert Woudenberg. Dat was niet bevredigend genoeg en na een carrière switch ben ik met verslaafden gaan werken in de gebruikersruimte op hoog Catharijne. Waarna ik mijn weg vervolgde door met dak- en thuisloze jongeren te gaan werken in Utrecht. Wat erg leuk en juist vooral bevredigend werk was. Omdat ik door wilde groeien ben ik gaan werken als senior ambulant hulpverlener voor mensen met een verstandelijke beperking in Hilversum en later Amsterdam. Bij de laatste twee heb ik voor de gekste werkgever met het grootste hart gewerkt. Helaas was de afstand te groot en wilde ik vaker bij mijn dochter zijn. Dus ben ik gaan werken in ’t Fust. Een gekke switch, maar hier kan ik alles in kwijt wie ik ben, met name omdat ik event management heb gestudeerd.

Wat is het leukste aan het werken in de horeca?
Het leukst is dat je dus alles bent in de horeca. Gastheer, organisator, vertrouwenspersoon, je moet handig zijn, kok en soms hulpverlener, maar vooral gezelligheidsdier, je bent er voor de mensen.

Wat is het gekste wat je in de horeca hebt meegemaakt?
Dat kan ik niet zeggen als barman…
Wel de te gekke dingen die ik heb gedaan. Bijvoorbeeld koken met Bouwman, een wildavond waarbij we een 4 gangen diner hebben neergezet en het hele café heeft genoten van een geweldige ervaring. Om vervolgens door te knallen in een super drukke avond.
En afgelopen zomer hebben we samen met Slagerij de Goeij voor 100 personen een BBQ georganiseerd omdat 2 personeelsleden in de finale stonden van baas BBQ. 

Waar moet een goede barman of -vrouw volgens jou aan voldoen?
Een goede barman zorgt ervoor dat de mensen die bediend worden, zich thuis en op hun gemak voelen. Door te luisteren, service te geven en sfeer te proeven. Dat is het belangrijkste voor mij. De rest kun je leren, of het nou een goed biertje tappen is, of een lekkere tosti maken.

Wat is het lekkerste dat we straks bij jou kunnen bestellen?
Oeh dat wordt moeilijk. Want er komen daghappen voor onze druk bezette leden die niet altijd tijd hebben om te koken, maar ook de competitieschotel wil ik in een nieuw jasje steken.
Daarnaast komt er een nieuw koffiezet apparaat. Maar zoals het wel vaker zal gaan, dan kiezen de mensen toch voor het soepje van mijn moeder. Er valt in ieder geval genoeg te proeven de komende tijd en hopelijk tot ver daarna.

Als je nog vrije tijd over hebt: wat doe je naast je werk graag?
Mijn dochter plagen, want ik ben een co-vader. Met mijn dochter ben ik heel graag samen en ze zal dan ook veel op de tennisbaan zijn, al dan niet met haar vriendinnetje. Naast mijn ouders en broers, ben ik graag met mijn 4 basketbal vrienden. Samen zijn wij de basis 5, dus als je lange bomen ziet rondlopen om een handje te helpen, dan zijn dat mijn maatjes. Ook zit ik bij de biljart vereniging en met broer Kai ga ik wel eens kitesurfen. 

Wat kunnen de LTVV’ers het komende seizoen van jou verwachten?
De leden kunnen een goede service verwachten en kiezen uit een aansprekend aanbod in een clubhuis waar ze zich thuis voelen en graag willen zijn. In samenwerking met het bestuur en de commissies hoop ik de wensen van leden zo goed mogelijk te bewerkstelligen, opdat LTVV een bloeiende vereniging blijft.

Pacht kantine LTV Vianen

Het contract met de huidige pachter van L.T.V. Vianen loopt eind 2019 af. In oktober 2019 is er tijdens een algemene leden vergadering besloten vanaf 2020 opnieuw met een pachter verder te gaan en de bar niet in eigen beheer te nemen. Daarnaast is besloten om een open aanbesteding te doen, waarbij nieuwe partijen de mogelijkheid krijgen zich in te schrijven. Het bestuur van LTVV zal dit proces gaan begeleiden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de secretaris, waarna op verzoek het complete offertedocument horeca LTV Vianen wordt toegezonden.

GESLOTEN

pacht kantine LTV Vianen

Happy Halloween Tennis Toernooi

 • Voor alle jeugd (lidmaatschap niet verplicht)
 • Kom (sportief) verkleed.
 • Neem je ouders mee voor een drankje en gezelligheid.
 • Inschrijfgeld € 3.50 (gelieve contant en gepast)

Kinderen tussen 7-14 jaar.
Natuurlijk voor alle LTV Vianen jeugdleden.
Maar ook voor kinderen van leden.
Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes.
Kortom, lidmaatschap van LTV Vianen is niet nodig.

GESLOTEN