Nieuwe tennisschool bij LTV Vianen

Nieuwe tennisschool bij LTV Vianen

Vanaf oktober 2022 zal tennisschool 2Ace de tennislessen bij LTV Vianen geven. Door de overstap naar 2Ace kan de vereniging haar leden weer uitgebreide mogelijkheden voor tennisles bieden. Riet Sagius (voorzitter LTV Vianen) en Remco Schoolderman (eigenaar 2Ace) zijn enthousiast over de samenwerking.

Samenwerking voor langere termijn
Riet Sagius is blij dat er een structurele oplossing voor tennislessen bij LTV Vianen is gevonden: “Door het vertrek van de vorige trainer moesten we ondanks een fijne samenwerking helaas afscheid van Balance Tennis Academy nemen. Al snel kwamen we als bestuur in gesprek met Remco Schoolderman. Zijn enthousiasme, ideeën voor samenwerking en beschikbaarheid van meerdere trainers voor LTV Vianen waren doorslaggevend om te kiezen voor 2Ace.”

Belangrijk voor LTV Vianen was een oplossing voor langere termijn te vinden waardoor trainers vaste gezichten worden op de club. En een tennisschool die actief meedenkt bij de ontwikkeling van de club. Daarin is met 2Ace een goede match gevonden.

“LTV Vianen ken ik als een vereniging met enthousiaste leden en vrijwilligers waar veel gebeurt. Ik kijk er naar uit om hier een bijdrage aan te leveren. En niet alleen met tennisles, ook bij de ontwikkeling van de vereniging zie ik mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij het werven van nieuwe leden of het stimuleren van jeugdactiviteiten” aldus Remco Schoolderman.

Meerdere trainers en uitgebreide mogelijkheden
Voor LTV Vianen zal Remco vooral ‘de man achter de schermen’ zijn. Hij houdt zich bezig met de planning, inschrijvingen, administratie en ontwikkelen van nieuwe activiteiten samen met LTV Vianen.

Wie wel veel te zien zijn op het tennispark zijn Alexander Dubbers en Wim de Vaal. Zij worden de vaste trainers voor LTV Vianen. Als deze namen bekend voorkomen is dat niet vreemd, Alexander is lid van LTV Vianen en Wim heeft op meerdere verenigingen in de omgeving les gegeven.

Dankzij hun komst zijn er weer uitgebreide lesmogelijkheden. Er zullen zowel weer groepslessen als individuele lessen zijn, er komen meer avonden dat er getraind wordt en het is in overleg ook mogelijk overdag les te krijgen.

Benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Kijk dan op de pagina’s Seniorentraining of Jeugdtraining.