LTV Kanjers in actie!

LTV Kanjers in actie!

Op de laatste dag voor de lockdown heeft een groep LTV-ers een noodzakelijke grootonderhoud klus geklaard.
Achter het clubhuis was het een enorme wildernis met o.a. doorgeschoten bomen. Een groep vrijwilligers heeft daar een maand geleden laag snoeiwerk uitgevoerd en zaterdag gingen maar liefst 15 bomen plat.

Twee professionele boomklimmers hingen om 8.00 – in het donker -al in de eerste bomen. Volgens inschatting zou de klus net voor 17.30 geklaard kunnen zijn. Maar…….. er stond zo’n krachtig en energiek LTV-team klaar, die in een soort bootcamp/workoutachtige sfeer de takken wegsleepten en met stammen op de schouder het terrein uit liepen. Er is zo hard doorgewerkt dat om 15.00 de klus af was. Toppers!

Dank aan deze kanjers die gehoor hebben gegeven aan de oproep van Hans Elbertsen:
 
Paul de Haan, Marco Vriens, Marcel Tersteeg, Vincent van Nesselrooij, Reinder Griffioen en Peter Griffioen in het ochtend team. En in het middagteam (waarvan helaas geen foto gemaakt is): Bert de Korte, Arnold Hertsenberg, Bas Hertsenberg en Ronald Baars.

Dank voor jullie inzet en gezelligheid. Op dit moment is het nog een kaalslag, maar de struiken zullen weer uitlopen en weer een natuurlijke afscheiding border gaan vormen.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Voor de vereniging en het park dragen wij gezamelijke verantwoordelijkheid. Fijn dat zaterdag deze toppers tijd vrij gemaakt hebben om ons park, dat wij in eigen beheer hebben, weer wat mooier te maken.
Zijn er nog leden de komende week overdag tijd hebben om met de kruiwagen één of twee uurtjes houtsnippers af te voeren kunnen zij zich melden bij Hans Elbertsen (0648507611).

Ik denk aan woensdag, donderdag en vrijdag. Het is geen zwaar werk en lekker buiten !! Wie helpt??