Klusdag 26 maart 2022

Klusdag 26 maart 2022

In april start het tennisseizoen met onder andere de voorjaarscompetitie. Ieder jaar is er algemeen onderhoud nodig aan onze eigen accommodatie, want wij willen graag dat ons park er netjes bij ligt. Dat moeten wij samen doen, want het is ons park, waar wij samen verantwoordelijk voor zijn.

Onze vereniging kan niet zonder leden, die een keer de handen uit de mouwen willen steken om gezellig met anderen één of twee klusjes aan te pakken. Samen een klusje doen is gezellig en bindend binnen een vereniging. Er zijn allerlei kleine klussen buiten. Je hoeft absoluut geen ‘technische topper’ te zijn, maar onderhoud vraagt gewoon aanpakkers. De entree, het terras, de kleedkamers moet er weer ‘spik en span’ bij liggen. Er moet worden geschilderd, geschuurd, geveegd, gerepareerd en gepoetst worden.

Een gezellige, sfeervolle klussendag of -ochtend met appeltaart en een lunch met een soepje en een broodje.
Arnold Hertsenberg en Hans Elbertsen coördineren de dag en zorgen dat er materiaal en basisgereedschap voor de klussen klaar staat.

 

Wij starten op zaterdag 26 maart om 9.00 uur en regelen rond 12.30 een heerlijke lunch. Als je alleen de ochtend kunt is dat ook al geweldig.
Vorige jaren waren de meeste klussen rond 14.00 klaar.

Meld je via email aan bij Arnold Hertsenberg of Hans Elbertsen.

Geef a.u.b. je telefoonnummer door, zodat wij je kunnen bereiken.