KLUSDAG 2019 – zaterdag 23 maart

KLUSDAG 2019 – zaterdag 23 maart

KLUSDAG 2019  –  zaterdag 23 maart.

In april start de voorjaarscompetitie en vlak daarvoor hebben we nog een open dag en het zou fijn zijn als het park er dan netjes bij ligt. Ieder jaar is er onderhoud nodig aan onze eigen accommodatie. Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers die dit oppakken!!  Er zijn allerlei kleine klussen die echt moeten gebeuren en bij voorkeur voor de start van het tennisseizoen. Wil je iets concreets voor de club doen dan is dit een kans.

Je hoeft absoluut geen ‘technische topper’ te zijn, maar onderhoud vraagt gewoon mensen die even de handen uit de mouwen willen steken. Samen een klusje doen is gezellig en bindend binnen een vereniging.

Wij moeten het samen doen.

Er is veel te repareren, er moet worden geschilderd, geschuurd, geveegd, gerepareerd en gepoetst.  Vorig jaar was het een gezellige, sfeervolle klussendag/-ochtend met appeltaart en een heerlijke lunch als break. Wil je een klusje samen met anderen oppakken?  Arnold Hertsenberg en Hans Elbertsen coördineren de dag en zorgen dat er materiaal en basisgereedschap is voor de klussen.

Er is om 8.30 een kop koffie en wij starten om 9.00 uur en regelen rond 12.00 een heerlijke lunch. Vorig jaar waren de meeste klussen rond 13.30 klaar.  Meldt je aan bij Arnold Hertsenberg waarbij je op de dag zelf aan geeft hoe lang je denkt te blijven. Veel handen maken dat het werk snel gedaan is, maar de ervaring leert dat het vooral gezellig en leuk is om een dagdeel klussend samen op te trekken.

Wil je Arnold en Hans steunen/helpen?

Stuur een mailtje, naar Arnold Hertsenberg .Geef je telefoonnummer en email aan Arnold door, zodat wij je makkelijk kunnen bereiken.

Mocht het weer erg slecht zijn dan zijn wij genoodzaakt om de klusdag uit te  stellen. Wij nemen dan contact met je op en proberen dan zaterdag 30 maart als nog een ploegje bij elkaar te krijgen.

LTV-Klusteam

Hans Elbertsen en Arnold Hertsenberg