Interne Competitie

Interne Competitie

Beste leden van LTV Vianen,

Naar aanleiding van de brainstormsessie avonden is het idee naar voor gekomen om een interne competitie op te starten. Dit om andere leden van LTV Vianen beter te leren kennen door middel van onderlinge wedstrijden met een competitief karakter.

Het is een pilot, als idee voor een mogelijk toekomstige interne competitie. Wij willen maximaal 2 x 2 poules van 6 teams creëren in de dames en heren dubbel.

Je speelt samen met je partner elke week 1 wedstrijd en deze kan in onderling overleg (tegenstander) met elkaar worden ingepland.

De organisatie wil de datum en het tijdstip teruggekoppeld krijgen om eventueel bij beschikbaarheid de baan te reserveren in het digitaal afhangsysteem.

De interne competitie zal ongeveer 5 weken duren en het streven is om maandag 24 oktober van start te gaan. Door de flexibiliteit zal de interne competitie geen belemmering zijn voor de najaarscompetitie en The Battle of the Brigde.

Spelregels:

-Er zal bij de indeling zoveel mogelijk met de speelsterkte rekening worden gehouden.

-Er zal worden gespeeld volgens het BPS (Beslissend Punten Systeem) bij 40 gelijk wordt direct een beslissend punt gespeeld.

-Bij een noodzakelijke 3de set zal er direct een super tiebreak worden gespeeld (10p)
Bij voldoende animo zullen er 2 poules per categorie (heren/dames) worden gecreëerd en er bestaat een mogelijkheid dat de organisatie kruisfinales organiseert. Uiteraard kunnen ook deze finales vrij worden ingedeeld in de beschikbare week.

Uitslagen moeten na de wedstrijd worden doorgeven aan de organisatie en zij zullen de standen op de maandag daarna publiceren.

De organisatie hoopt op een grote animo om de banden met leden onderling aan te halen.

Inschrijfformulier:

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Speelsterkte:

Naam partner:

Telefoon:

E-mail:

Speelsterkte:

Schrijf je snel in! Je kunt je inschrijving sturen naar ltvinternecompetitie@gmail.com

Namens,
Michiel Jansen, Eric Duncker, Jan-Willem Olieman