Inschrijving Voorjaarscompetitie 2015

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2015

De najaarscompetitie is inmiddels afgelopen, en de inschrijving voor de voorjaarscompetitie is inmiddels geopend. Het inschrijfformulier is te vinden via deze link voor senioren en hier voor junioren

Op het inschrijfformulier staan diverse onderdelen waarvoor je kunt inschrijven. Mail het volledige inschrijfformulier naar communicatie@ltv-vianen.nl
of stuur het op naar: Dammolen 57, 4133 EW Vianen.
De inschrijving moet uiterlijk 1 december 2014 binnen zijn.

Er zijn wat kleine veranderingen, de belangrijkste is voor de avondcompetitie:
In alle avondcompetities (GD17+ vr av, HD17+ vr av, DD17+ vr av en GD30+ za av) gaan wij met ingang van het voorjaar 2015 verplichten dat in iedere partij een wedstrijdtiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde) set wordt gespeeld.

Belangrijkste argument hiervoor is de wetswijziging in 2014 die alle gemeenten heeft verplicht schenktijden te bepalen voor sportkantines. Hierdoor kan niet meer gegarandeerd worden dat binnen hetzelfde competitiegebied iedereen in staat is lang door te spelen. Dit zou dus leiden tot competitieongelijkheid.

LET OP!!
Heb je geen team en wil je wel af en toe invallen, stuur dan ook even een mail naar communicatie@ltv-vianen.nl dan kunnen we je op de invallijst plaatsen. Alle captains krijgen deze lijst en mochten zij een invaller nodig hebben dan kunnen ze je benaderen.

Voorjaarscompetitie 2015