Inschrijven najaarscompetitie geopend

Inschrijven najaarscompetitie geopend

De Voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar vanaf nu kunt u de teams aanmelden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2015.
Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen een van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor verenigingen is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor verbinding tussen de leden zorgt.

Najaarscompetitie 2015

Ten opzichte van 2014 zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd voor de Najaarscompetitie:

  • Er zal meer aandacht worden besteed aan het verkorten van de reisafstanden.
  • In de avondcompetities geldt bij iedere partij een wedstrijdtiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde)set.
  • Voor junioren die niet op zondag kunnen (of mogen) spelen, bieden wij met ingang van de Najaarscompetitie 2015 de competitiesoort Gemengd 11 t/m 17 jaar (ME-JE-GD-MD-JD) op zaterdag aan. De overige jeugdcompetitiesoorten worden op zondag aangeboden.
  • Dit jaar kunt u kiezen tussen twee soorten Heren- en Damescompetitie op zaterdag: een vorm met 4 enkels en 2 dubbels of 2 enkels en 3 dubbels.
  • Uit onderzoek is gebleken dat er bij de 17+ en 35+ competitiesoorten in het najaar bijna geen verschillen waren op het gebied van leeftijd. Om versnippering – en daarmee de kans op grotere reisafstanden – te voorkomen, zullen we in de editie van 2015 alleen 17+ aanbieden.

Het inschrijfformulier kunt u openen via deze link

Romeo Noter