Halve Finale Play-Offs

Halve Finale Play-Offs

Afgelopen zaterdag 10 juni speelde het Heren 1 team de play-offs op ons schitterende park tegen Assendelft. Bij deze wedstrijd was Jimmy Schneider afwezig.

De wedstrijd begon om 10:00 uur en de eerste en tweede single werden gespeeld door respectievelijk Kevin Boelhouwer en Thorsten Sollie.

Kevin speelde een niet al te moeilijke wedstrijd tegen Max Pootjes en won deze zeer overtuigend in nog geen 45 min met een dubbele bagel 6-0 6-0, dit zorgde voor een 1-0 stand voor LTV Vianen.

Als tweede single ging Thorsten Sollie de baan op en speelde tegen Simon Prins. Een leuke wedstrijd, waar Thorsten toch even door moest pakken, gezien het feit dat Simon lekker stond te spelen, maar Thorsten maakte de juiste punten op de juiste momenten. Thorsten won met 6-2 6-2. Stand: 2-0 LTV Vianen.

Als derde mocht Sven den Exter de baan op, hij speelde tegen Nikander Damianos.
Ook dit was een wedstrijd die Sven op zijn naam schreef, de spelers van Assendelft konden toch niet goed uit de voeten op het gravel (zelf spelen ze op kunstgras en hebben ook 2 smashcourt banen).
Dit resulteerde in een redelijk rustige uitbarsting bij Nikander, die zijn racket kapot sloeg en daarna een aantal games later ook een bespanning eruit sloeg.
Sven won met 6-3 6-2. Stand : LTV-Vianen 3-0

Toen was de beurt aan Kenny Kandel, Kenny speelde tegen Jelle Wanst en bij 1 setwinst was het voldoende om door te gaan naar de halve finale’s die 17 juni gespeeld worden op neutraal terrein.

Ook Kenny deed wat hij moest doen (dit was wel meer een wedstrijd), maar ook Kenny had geen moeite met Jelle en won overtuigend met 6-4 7-5. Stand : LTV Vianen 4-0.

Bij deze stand was Heren 1 niet meer in te halen en de dubbels werden dan ook niet meer gespeeld.

Proficiat Heren.

Aanstaande zaterdag 17 juni, speelt Heren 1 om 11:00 uur de halve finale tegen TC Animo op neutraal terrein en wel op het park van LTC Groeneveen in Santpoort-Noord.
Dus vindt u het leuk om te komen kijken en de heren aan te moedigen, het adres is :

LTC Groeneveen
Kerkpad 61
2071 CX Santpoort-Noord
https://www.ltcgroeneveen.nl/index.php?page=1031&sid=1

Met vriendelijk groet
Romeo Noter