Groundsman Paul de Haan stelt zich voor…

Groundsman Paul de Haan stelt zich voor…

Paul de HaanOnze tennisvereniging ligt op een prachtig groot park. Deze 12 banen en het vele groen blijven er natuurlijk niet vanzelf zo prachtig uitzien. Naast de vele vrijwilligers hebben we natuurlijk ook onze eigen groundsman die hier verantwoordelijk voor is.

Mijn naam is Paul de Haan, Ik ben getrouwd en ons samengestelde gezin bestaat uit 4 kinderen en 5 kleinkinderen en de 6 de is op komst.

Op het park van LTV Vianen vervul ik de positie van Groundsman. Ik doe dit al vanaf 2004 en ben hiermee verantwoordelijk voor het onderhoud van de Banen en het Park.
Dit doe ik samen met mijn trouwe hulp Koos. Ik kan er van genieten als ons park er netjes bij ligt, van zowel de gravel banen en de groenvoorziening.

Waar kennen jullie mij nog meer van?

Het kan zijn dat de Leden mij ook kennen van mijn Bedrijf : Pand 28 ‘de sfeer ‘ – Groen/Bloem en Interieur styling. Waar ik samen met mij Vrouw nog erg veel plezier in die werkzaamheden heb .
Met voornamelijk de Winkel en de beplanting voor bedrijven en de decoratie bij zowel Particulier als bedrijven, en het inrichten van Appartementen voor de verhuur.

Het liefst ben ik buiten , het onderhoud op het prachtige park van LTV Vianen is voor mij dan ook een prachtige job, en ik hoop dat het nog lang te combineren is.

Lees Ook: Bestuurslid Romeo Noter stelt zich voor.