Glasvezel actie: krijg korting en steun LTV Vianen

Glasvezel actie: krijg korting en steun LTV Vianen

Overweeg je een glasvezel abonnement? Abonneer je via de LTV Vianen clubactie, dan ontvang jij € 25,- korting en word de club gesteund met € 50,-.

Er is op dit moment een actie om een glasvezel netwerk voor snel internet aan te leggen in Vianen. Deze campagne wordt gevoerd door de providers Delta en Caiway. Bij 20% deelname, dat wil zeggen een abonnement voor glasvezel afgesloten, gaat DELTA Fiber Netwerk het glasvezel netwerk aanleggen. De campagne loopt tot eind juni 2022.

Voordeel voor jou en de club

Delta en Caiway hebben een clubactie opgezet voor verenigingen waarvoor LTV Vianen zich heeft aangemeld. Per aanmelding via de speciale clublink ontvangt LTV Vianen € 50,- en jij als nieuwe abonnee € 25,-. Zo heb je zelf voordeel en help je de club aan extra inkomsten. Je hoeft hiervoor geen LTV Vianen lid te zijn.

De clublink voor Caiway is: http://aklam.io/uAvWV6

De clublink voor Delta is: http://aklam.io/dekgHw

Maak zelf je keuze

Mocht je overwegen om een abonnement te nemen bij een van deze twee providers en wil je LTV Vianen steunen, zijn de extra inkomsten voor de club mooi meegenomen. Uiteraard is de keuze om een abonnement te nemen en of je dat via deze clublinks doet helemaal aan jezelf. Meer informatie over wat Caiway en Delta precies bieden, vind je via de bovenstaande clublinks.