Even voorstellen…. Baxxies tenniscafé

Even voorstellen…. Baxxies tenniscafé

Met veel enthousiasme en trots willen wij u vertellen dat wij Vincent Bax en Denise Schellen per 1 januari de nieuwe pachters zijn van LTV Vianen. De meeste mensen zullen mij (Denise) al kennen omdat ik tennis bij LTV Vianen.
Graag willen wij ons voorstellen!

Denise Schellen: Ik ben 28 jaar en woon samen met Vincent en sinds een klein jaartje trotse moeder van Tess. Op tienjarige leeftijd ben ik lid geworden bij LTV Vianen tot mijn 16e, toen ben ik een paar jaartjes gestopt. Na een aantal jaar begon ik het tennissen en de gezelligheid op de club te missen en ben ik weer lid geworden. Nu tennis ik regelmatig vrij en speel ik competitie op zaterdag in een damesteam. Dit doe ik allemaal met veel plezier en daarom vind ik het ook superleuk dat wij nu verantwoordelijk mogen zijn voor nog meer gezelligheid op de club.
Ervaring in de horeca heb ik zeker! Vanaf mijn 14de werk ik al bij Van der Valk, eerst in Hotel Vianen en sinds een aantal jaar in Hotel Utrecht. Ik werk in de bediening en ben daarnaast leermeester, ik begeleid  leerlingen die in een werk leren traject zitten. Ik werk hier met veel plezier en ik blijf voorlopig deze baan nog aanhouden.
Als in april het echte tennisseizoen begint gaan jullie mij meer zien achter de bar en wat minder op de baan. Tot die tijd zal voornamelijk mijn partner Vincent werken in het clubhuis.

Vincent Bax: Hoi leden van LTV Vianen, mijn naam is Vincent Bax en ik ben 39 jaar, vader van Mary, Luke en Tess. Vanaf mijn 17e werk ik al in de horeca als barman en sinds 10 jaar bij Van der Valk, eerst in Vianen en nu in Utrecht. Voordat ik bij Van der Valk begon heb ik een aantal jaren in Engeland gewoond en hier had ik mijn eigen pub, die ik uiteindelijk heb verkocht. Als ik achter de bar sta maak ik graag een praatje met mijn gasten en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, iets wat ik op de club ook zeker ga doen.

Wat kunt u verwachten van ons?
Met heel veel enthousiasme gaan wij dit nieuwe avontuur aan, Denise en ik hebben er heel veel zin in en we gaan voor veel gezelligheid zorgen. We willen samen met de vrijwilligers van LTV Vianen veel leuke evenementen voor de leden organiseren. Wij hopen dat de Covid maatregelen het toelaten om in januari al kennis met elkaar te maken met elkaar.

Hopelijk tot snel, Vincent en Denise.