Drukbezocht PILZ Vianen Open 2022

Drukbezocht PILZ Vianen Open 2022

Het jaarlijkse open toernooi is het grootste evenement van tennisvereniging LTV Vianen. Met deelnemers uit de hele regio zijn er club overstijgende wedstrijden gespeeld.  

Bij het open toernooi mag iedereen die lid is van de KNTLB (tennisbond) zich inschrijven. Met bijna 300 deelnemers en maar liefst 240 wedstrijden wist de toernooi commissie ook dit jaar een succesvol toernooi te houden. Dankzij het mooie weer lukte het de wedstrijden volgens planning te spelen en genoot iedereen van de gezellige sfeer waar LTV Vianen om bekend staat.

Bij LTV Vianen is er tijdens het open toernooi ruimte voor alle speelsterktes. Dat blijkt ook uit de inschrijvingen in de hogere categorieën (speelsterkte 2 en 3) die ieder jaar het toernooi weten te vinden.

Het finaleweekend was op 9 en 10 juli met op zondag als klapper op de vuurpijl de herenenkel 2 finale met daarin Stefan de Jong (nr. 89 van Nederland) tegen Laurens Deelstra (nr. 194). De wedstrijd werd in twee sets gewonnen door Stefan de Jong. Een boeiende wedstrijd op hoog niveau waar het vele publiek erg van genoot.

Niet alleen de winnaars zijn op de finaledag in het zonnetje gezet, ook hulde aan de toernooicommissie en Baxxies tenniscafe voor de fantastische organisatie!!

Benieuwd naar alle foto’s van het PILZ open toernooi 2022? Neem dan een kijkje op de de facebookpagina van het toernooi.