Doe mee met PILZ Vianen Open 2022!

Doe mee met PILZ Vianen Open 2022!

De inschrijving is geopend van ons jaarlijkse open tennistoernooi. Spelers uit de hele regio komen weer richting ons mooie park in Vianen om van 2 t/m 10 juli mee te doen aan het ‘Pilz Vianen Open 2022’. Ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Pilz en onze vele andere trouwe sponsoren.

Vorig jaar waren wij bij de eerste verenigingen die weer een toernooi konden organiseren. Het was tot het laatst spannend of en hoe we mochten starten. En de tennissers uit de regio hadden zin om na lange tijd weer eens een toernooi te spelen! Maar liefst 370 deelnemers hadden zich ingeschreven en opvallend daarbij was de hoeveelheid inschrijvingen in de hogere categorieën. Die drukte was ook te merken aan het enthousiasme en de sfeer op het park.

Dit jaar hopen we op weer net zo veel inschrijvingen zodat we er samen iets moois van kunnen maken. We spelen in 42 onderdelen, voor ieder wat wils. Single, dubbel en mix in alle categorieën.Om de drempel laag te houden is er voor de beginnende tennissers een 9 categorie en voor de toppers onder ons een 2 categorie. Inschrijven kan tot en met zondag 26 juni via toernooi.nl.