Corona update

Corona update

Vanaf 11 mei mag er weer getennist worden door 19+ senioren.

Echter zijn er duidelijke regels.

  • Afhangen/reserveren van een baan geschied alleen via de KNLTB clubapp. Verder in deze nieuwsbrief vind je waar je deze kunt downloaden. Het afhangbord staat uit!
  • Ben je 19+ dan mag je alleen single spel spelen. ·       Dubbelspel is mogelijk voor gezinnen/personen in 1 huishouden met hetzelfde woonadres.
  • Je komt niet eerder als 5 minuten voor aanvang naar de vereniging, je blijft na afloop niet langer dan 5 minuten hangen op de vereniging.
  • Je gaat thuis naar het toilet. Kleedkamer gebouw, terras en clubhuis zijn gesloten.
  • Je wast je handen voor je naar de vereniging komt en gebruikt eigen materiaal. Markeer je tennisballen.
  • Raak zo min mogelijk aan, vermijd deurkrukken en andere oppervlakken.
  • Bankjes en score borden zijn niet aanwezig op de banen. Zet deze ook niet terug op de baan!       
  • Speel zoveel mogelijk op gravel, dit komt ten goede van het gravel.  

Houdt rekening met elkaar en spreek elkaar aan indien iets niet volgens de richtlijnen verloopt. Wij moeten er gezamenlijk voor zorgen dat onze vereniging open blijft. Handhaving controleert en zal de vereniging sluiten indien wij ons niet aan het protocol houden.

LTV Vianen behoudt zich het recht om de derving die hieruit voortvloeit te verhalen op de persoon/personen die zich niet aan de regels hebben gehouden met als gevolg sluiting van het park.

Bij noodgevallen bel je eerst 112, daarna richt je je tot een toezichthouder/bestuurslid. Sleutels van het kleedkamergebouw zijn aanwezig bij toezichthouders (het pasjes slot is uitgeschakeld). Onze AED hangt nu nog in het kleedkamergebouw, maar gaat morgen verplaatst worden naar de overdekte ruimte bij baan 12

Banen afhangen

Afhangen van banen geschied enkel en alleen via de KNLTB ClubApp, maximaal 24 uur van te voren. Je downloadt de ClubApp hier.

Gebruikersnaam is je KNLTB nummer, dit staat op je pas. Kies dan voor wachtwoord vergeten, je ontvangt een wachtwoord op het mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. Heb je een tijdelijke pas? Vraag dan je clubnummer op bij de ledenadministratie via ledenadministratie @ltv-vianen.nl

LET OP! WIJZIGING OPENINGSTIJDEN JEUGD Openingstijden Jeugd t/m 18+ vanaf 11 mei:

Zondag 13:00 – 16:00 uur

Maandag 16:00 – 18:00 uur

Dinsdag 16:00 – 18:00 uur  Avond 19:00-21:00 uur

Donderdag 16:00 – 18:00 uur

Vrijdag 15:00 – 18:00 uur Avond 19:00-21:00 uur

Zaterdag 13:00 – 16:00 uur  

Ben je jonger dan 19 jaar? Dan heb je geen toegang tot de vereniging buiten deze openingstijden

Toezichthouders

Toezichthouders dragen plastic handschoenen. Ieder kind houdt 1,5 meter afstand tot de toezichthouders. Als toezichthouder zorg je ervoor dat de jeugd verantwoord omgaat met de richtlijnen. Je veegt de baan na gebruik en zorgt dat ze niet op de vereniging blijven hangen.

Jeugd t/m 12 jaar mag met meerdere op een baan

Jeugd t/m 18+ maximaal 4 op een baan. 1,5 meter afstand

Toezichthouders bij LTV Vianen zijn:

Nicolette de Pauw, Cora Maurice, Ron Bunders, Riet Sagius, Marijke de Graaf, Denise Schellen, Michiel Vinkenburg (training), Maigret Smits, Paul de Haan, Romeo Noter, Lex Vervoorn, Gerard de Vries, Margreet van Zijl.

Er zijn meer toezichthouders en vrijwilligers nodig. Meld je aan!

Aan de toezichthouders : Via de clubapp kun je je aanmelden via diensten.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar). Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie.

Vermijd het aanraken van je gezicht. Schud geen handen. Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.  

Specifieke informatie voor ouders en verzorgers 

Informeer uw kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de toezichthouders opvolgen.

Breng je kind(eren) niet naar de club als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts. Breng je kind(eren) niet naar de club als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat uw kind tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kan worden, moet uw kind thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie indien je niet zelf gaat tennissen.

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de club. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, toezichthouders en bestuursleden.

Direct na de sportactiviteit halen de ouder/verzorger de kinderen op vanaf de parkeerplaats. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is.   

Bestuur LTV Vianen