Clubkampioenschappen vanaf 26 augustus

Clubkampioenschappen vanaf 26 augustus
Het is weer zover! De Bult clubkampioenschappen staan voor de deur en we willen jou graag uitnodigen om deel te nemen aan dit jaarlijkse feest, dit jaar met hoofdsponsor Vergadercentrum Vredenburg.
Of je nu een ervaren rot in het vak bent of pas net begonnen bent met tennissen, onze clubkampioenschappen bieden voor ieder wat wils. Er zijn categorieën in alle speelsterktes, dus iedereen krijgt de kans om de strijd aan te gaan en zijn of haar tennisvaardigheden te laten zien.
Voor nieuwe leden hebben we een extra warm welkom in petto. De clubkampioenschappen zijn een geweldige gelegenheid om je snel thuis te voelen binnen onze club. Je zult nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken en ongetwijfeld plezier beleven aan dit sociale en sportieve evenement.
SCHRIJF JE SNEL IN VIA TOERNOOI.NL
Wat kun je verwachten? Naast spannende wedstrijden en sportieve uitdagingen, staat gezelligheid centraal bij de clubkampioenschappen. Wij hechten veel waarde aan een sfeer van saamhorigheid en verbondenheid. Dit evenement biedt dan ook de perfecte gelegenheid om andere leden te leren kennen en nieuwe tennismaatjes te vinden.
De kers op de taart is de finaledag op 2 september (SAVE THE DATE!), die we op een speciale manier vieren. Na de laatste en meest uitdagende wedstrijden, nodigen we alle deelnemers, toeschouwers en supporters uit voor een grandioze afsluiting. Een gratis BBQ voor deelnemers staat voor jullie klaar, waarbij we zorgen voor smakelijke gerechten (supporters en overige leden betalen € 8,50). Om het feest helemaal compleet te maken, zal er live muziek zijn.
Baxxies tenniscafé verwelkomt jullie tijdens de hele week. Vincent en Denise staan voor je klaar met een heerlijk weekmenu, zodat je tussen de wedstrijden door kunt genieten van heerlijke gerechten, hapjes en verfrissende drankjes.
Dus, aarzel niet langer en schrijf je snel in voor de clubkampioenschappen van LTV Vianen! We maken er met elkaar een onvergetelijke week van!