Clubkampioenschappen ‘de Bult’ 2022

Clubkampioenschappen ‘de Bult’ 2022
Van 27 augustus t/m 3 september zijn de clubkampioenschappen 2022! Doe jij mee?

Alle leden zijn van harte welkom, zeker ook de nieuwe leden willen we als toernooicommissie van harte uitnodigen om mee te doen. Wedstrijdtennis op jouw eigen niveau. Perfect om elkaar te leren kennen.

Wedstrijden in alle categorieën
We gaan er een sportieve en gezellige week van maken met leuke wedstrijden op je eigen niveau tegen andere clubleden. Er wordt in alle categorieën gespeeld, zowel enkel, dubbel en mix. Er is een 16+ en een 40+ categorie.

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 27 augustus 2021 t/m zaterdag 3 september 2022 en zal op de laatste dag, de finale dag, worden afgesloten met een heerlijke BBQ.

Het toernooi wordt buiten de weekenden om in de avonden gespeeld. Op doordeweekse avonden starten de wedstrijden om 17:30 uur en is de laatste geplande wedstrijd om 21:30 uur. In het weekend zullen de wedstrijden aanvangen vanaf 10:00 uur.

Schrijf je snel in!
Inschrijven kan via deze link of zoek op www.toernooi.nl naar: Clubkampioenschappen LTV Vianen 2022. Als dit niet lukt kan je mailen naar bult@ltv-vianen.nl.  Hoe meer deelnemers, hoe meer sportieve pret!