Bestuurslid Ilja Knemeijer stelt zich voor.

Bestuurslid Ilja Knemeijer stelt zich voor.

Ilja Knemeijer LTV VianenWat doe je bij LTV Vianen?

Ilja Knemeijer; Ik zit in het bestuur en ben verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden, ik maak bijna alle mailtjes al krijg ik tegenwoordig veel hulp van het wervingsteam. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Verder zijn de onderlinge verhoudingen binnen het bestuur zo dat we regelmatig bepaalde zaken van elkaar overnemen als de ander even niet kan of heel erg druk is.
Wat vind je het leukste bij LTV Vianen?
Het leukste vind ik zelf tennissen, maar dan alleen als het droog is en boven de 10 graden, want ik ben wel een mooi weer speler.

Waar ben jij goed in?
Ik ben goed in rechts serveren en verder ben ik linkshandig, dit vinden de meeste tegenstanders erg verwarrend.

Wat is vind jij het allerleukste aan tennis?

Het leukste vind ik het dubbelspel en dan wel echte wedstrijden in de competitie en tijdens toernooien.

Jeugd heeft de toekomst; Wat wil je meegeven aan de tennis jeugd?

Zorg dat je plezier hebt tijdens de wedstrijden en blijf niet hangen in de gedachte na een slechte game of set, pas als je dat van je af kunt zetten kan je vrij spelen. En ondanks alles het blijft gewoon een spelletje.

De grootste uitdaging voor het komende jaar is…?
De grootste uitdaging is naast dat LTV Vianen moeten groeien in leden aantal en dat we ook als leden weer een echte vereniging gaan worden waar iedereen zich thuis kan voelen.

Klik voor de andere bestuursleden.