Automatische incasso van contributie nu mogelijk!

Automatische incasso van contributie nu mogelijk!

Vanaf dit jaar heb je drie betalingsmogelijkheden, namelijk:

  • Zelf het bedrag betalen via een overschrijving
  • Zelf het bedrag betalen via een iDeal link op de factuur
  • Automatisch betalen via een automatisch incasso

Wil je het bedrag zelf overschrijven of de iDeal link gebruiken? Dan hoef je niets voor te bereiden. Wil je gebruik maken van de automatische incasso? Dan moet je eerst een machtiging verlenen.

Hoe verleen je een machtiging?

Voor het innen van de contributie werken we met het systeem van de KNLTB ClubApp. Je kan via dat systeem in een paar stappen een machtiging verlenen. Je kan de machtiging verlenen via deze link: https://mijn.knltb.club/?chooseNew=true

Je gebruikt hiervoor dezelfde login gegevens als je voor de KNLTB ClubApp gebruikt. In de ‘Handleiding machtiging automatische incasso’ zie je stap voor stap hoe je de machtiging verleent. Je kan op ieder moment de machtiging weer intrekken door een email te sturen naar ledenadministratie@ltv-vianen.nl.

In termijnen betalen?

Als je een machtiging hebt verleend via de bovenstaande instructie, krijg je bij de factuur een link waarmee je kunt aangeven of de contributie in één keer of in vier termijnen mag worden afgeschreven. Je hoeft dan alleen het aantal termijnen te kiezen, de bedragen worden vervolgens automatisch afgeschreven.

Zijn er meer gezinsleden lid van LTV Vianen?

Ieder lid ontvangt een eigen factuur om de contributie te betalen. Dit betekent dat voor ieder lid binnen een gezin een aparte machtiging gegeven moet worden via de bovenstaande link. Zelfs als iedereen dezelfde bankrekening gebruikt voor de afschrijving.

Verleen je geen machtiging?

Wanneer je geen machtiging verleent, gaan wij ervan uit dat je na het ontvangen van de factuur zelf de contributie betaalt. Via een bankoverschrijving of de iDeal link op de factuur.

We hopen dat zoveel mogelijk leden een machtiging verlenen. Dit bespaart de club namelijk veel tijd en moeite om op tijd alle contributie binnen te krijgen. Mocht je vragen hebben dan helpen we je natuurlijk graag. Neem dan contact op via penningmeester@ltv-vianen.nl.