ALV op 8 februari – alle leden zijn welkom!

ALV op 8 februari – alle leden zijn welkom!

Graag nodigen wij alle leden van LTV Vianen uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 8 februari 2024. De ALV start om 20:00 uur en vindt plaats in het clubgebouw van LTV Vianen.

Tijdens de ALV worden in ieder geval de jaarcijfers van 2023 en het budget voor 2024 besproken. Daarnaast kijken we terug op wat er afgelopen jaar bij LTV Vianen is gebeurd en wat we voor 2024 verwachten. Zoals bijvoorbeeld de voortgang van de padelbanen.

Ook zullen er bestuursleden gekozen worden. De termijn van onze penningmeester Gerard de Vries loopt af en hij stelt zich opnieuw verkiesbaar. Nieuwe bestuursleden zijn uiteraard ook welkom, we kunnen nog versterking gebruiken. Heb je interesse? Neem dan contact op met het bestuur, dit kan persoonlijk of via secretaris@ltv-vianen.nl. We vertellen je graag meer over het werk van het bestuur.

Uiterlijk twee weken voor de ALV ontvang je de definitieve agenda. Wil je onderwerpen op de agenda zetten? Dan kan. Als je voor 18 januari de informatie naar secretaris@ltv-vianen.nl stuurt, zorgen we dat het op de agenda staat die van tevoren met iedereen wordt gedeeld.

De praktische details van de ALV op een rij:

  • Wanneer: donderdag 8 februari
  • Hoe laat: aanvang om 20:00 uur
  • Waar: clubhuis LTV Vianen