WINTERTRAINING – inschrijven tot 15 september

WINTERTRAINING – inschrijven tot 15 september

Binnenkort start het winterseizoen voor de tennistraining weer. Inschrijven kan  tot 15 september. Hoor jij bij de tennissers die zich niet laten tegenhouden door lagere temperaturen en ga je de hele winter door? Garandeer je dan snel van een plek bij de wintertrainingen!

Groepslessen en privéles
Lessen zijn mogelijk in groepen en individueel, zowel voor senioren als jeugd. Alle mogelijke groepsgroottes vind je op het inschrijfformulier.

Wanneer zijn de lessen?
De groepslessen vinden doordeweeks plaats. Bij voldoende interesse kan er ook les gegeven worden op zaterdag of zondag.

Het streven is om de jeugd aan het einde van de middag te plannen. Aansluitend starten de seniorenlessen. Privélessen worden in overleg met de tennisschool gepland.

Inschrijven via www.tennisschool2ace.nl
Je kan inschrijven via het inschrijfformulier op de website van 2Ace. Daar vind je alle informatie over tijdstippen en kosten. Bij het inschrijven kan je aangeven welke dagen en tijdstippen jouw voorkeur hebben en met wie je graag in een groep wilt. Je kan inschrijven tot 15 september.

Heb je vragen over het inschrijven? Neem dan contact op met Remco Schoolderman via remco@tennisschool2ace.nl. Hij helpt je graag bij de inschrijving.

Alle informatie en voorwaarden over trainingen vind je op de pagina’s seniorentraining en jeugdtraining.