Inschrijving najaarstraining gestart

Inschrijving najaarstraining gestart

Vanaf 31 oktober starten de winterlessen weer bij LTV Vianen. Vanaf nu gegeven door Tennisschool 2Ace van Remco Schoolderman. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met 30 september, wees er dus snel bij!

Groepslessen en privéles
Het is mogelijk om les te volgen in groepen en individueel. Zowel voor senioren als jeugd. Uitgangspunt is om les te geven in groepen van 4 personen. Groepen van 3 personen zijn ook mogelijk. Verder kan je ook privéles te volgen.

Wanneer zijn de lessen?
De groepslessen vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (hele dag) en vrijdag (tot 20:00 uur). Bij voldoende interesse kan er les gegeven worden op zaterdag of zondag (10:00 – 13:00 uur).

Het streven is om de jeugd aan het einde van de middag te plannen. Aansluitend starten de seniorenlessen. Privélessen worden in overleg met de tennisschool gepland.

Inschrijven via www.tennisschool2ace.nl
Je kan je vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier op de website van 2Ace. Daar vind je alle informatie over tijdstippen en kosten. Bij het inschrijven kan je aangeven welke dagen en tijdstippen jouw voorkeur hebben en met wie je graag in een groep wilt. Je kan inschrijven tot en met 30 september. Om les te volgen dien je ook lid te zijn van LTV Vianen.

Heb je vragen over het inschrijven? Neem dan contact op met Remco Schoolderman via remco@tennisschool2ace.nl. Hij helpt je graag bij de inschrijving.

Alle informatie en voorwaarden over trainingen vind je op de pagina’s seniorentraining en jeugdtraining.